Skip til hoved indholdet

OpEn-puljen lukker for ansøgninger til formidlingslegater

Oprettet 04 marts 2024

Mandag den 4. marts kl. 9.00 har OpEn – Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje modtaget 27 ansøgninger for i alt 2.669.041 kroner til formidlingslegater under OpEn.

- Vi lukker for indsendelse af ansøgninger til formidlingslegater, da vi nu med stor sandsynlighed har modtaget nok ansøgninger til at bevilge de midler, der er afsat til runden, siger Marie Kirketerp Frandsen, forvalter på OpEn.

Der blev åbnet for ansøgninger til formidlingslegater fredag den 1. marts kl. 12.00, og der er 1 million kroner til fordeling i runden. Ansøgerne til formidlingslegater kan søge op til 150.000 kroner, hvis de søger i samarbejde med en partner. Søger man alene, kan man søge 75.000 kroner.

- Vores intention har været, at formidlingslegater skal kunne søges løbende til legater om aktuelle emner, men med den store interesse for at søge har det desværre ikke været muligt denne gang, siger hun:

Der åbnes næste gang for ansøgninger til formidlingslegater den 14. august kl. 12.00. I august-runden er der også 1 million kroner til fordeling.

Her kan du læse resuméer af de formidlingslegater, som har fået støtte af OpEn i tidligere ansøgningsrunder.